Despre noi

Producator de lemn pentru constructii: cherestea, scandura, grinzi, dulapi, capriori, etc. Va asteptam la Depozitul nostru de cherestea si materiale lemnoase din Bistrita cu produse de calitate, consultanta si o politica de preturi prietenoasa

Productie si comercializare de cherestea

De peste 10 de ani, mai exact din 2011,  Ireldo SRL din Bistrita se ocupa cu productia si comercializarea cherestelei de rasinoase, elemente pentru paleti, materiale lemnoase pentru constructii si alte produse din lemn.

Oferim clientilor nostri  atat cherestea de rasinoase in toata specificatia (scandura, dulap, sipci, rigle, grinzi) cat si cherestea rindeluita, toate la pret de producator.

Cherestea din rasinoase  –  Preturi de producator

Depozit lemn pentru constructii

Prelucram lemnul si pregatim articole lemnoase pentru constructii durabile. In depozitul nostru de cherestea din Bistrita Nasaud veti gasi tot ce aveti nevoie pentru constructii din lemn, atat pentru proiecte ample cat si pentru  proiecte mai mici.

Suntem o firma cu traditie in prelucrarea lemnului si ne onoram rapid toate comenzile.

Va asteptam!

Magazin Online

Lemn pentru constructii si alte utilitati

Busteni, cherestea, brichete si pelete rumegus, lemn de foc, licitatii masa lemnoasa, busteni plop, busteni rasinoase, tamplarie lemn, sunt doar o parte din materialele lemnoase pe care le gasiti in depozitul nostru din Bistrita Nasaud.

Pentru proiecte mici sau mari, pentru constructia caselor pe structura de lemn, pentru constructia acoperisurilor si cofrarea fundatiilor va oferim tot lemnul necesar.

Cherestea pentru constructii   –   Scandura clasele A si B

Profesionisti, ne asiguram ca fiecare client va gasi la noi lemnul necesar constructiei, indiferent de proiect. Lemnul si cheresteau sunt insotite de toate documentele legale cerute de autoritatile in domeniu.

Pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi de cherestea si material lemnos, va rugam sa ne contactati .

Contacteaza-ne

Contact Icon
Cherestea constructii Bistrita-Nasaud , scandura clasa A si B, Lemn de foc fag, dulapi, capriori, grinzi, sipca acoperis, leat, frize, cherestea rasinoase, cherestea rindeluita, elemente semifabricate din lemn | Ireldo SRL - Cherestea constructii Bistrita-Nasaud , scandura clasa B Bistrita-Nasaud, Lemn de foc fag Bistrita-Nasaud, Cherestea constructii Bistrita-Nasaud, scandura Bistrita-Nasaud, dulapi Bistrita-Nasaud, capriori Bistrita-Nasaud, grinzi Bistrita-Nasaud, sipca acoperis Bistrita-Nasaud, capriori Bistrita-Nasaud, leat Bistrita-Nasaud, frize Bistrita-Nasaud, cherestea rasinoase Bistrita-Nasaud, cherestea rindeluita Bistrita-Nasaud, elemente semifabricate din lemn Bistrita-Nasaud - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles