IRELDO SRL

Servicii generale

Ireldo SRL din Bistrita Nasaud se ocupa cu productia si comercializarea de cherestea de rasinoase, elemente pentru paleti, materiale lemnoase pentru constructii si alte produse din lemn.

Productie si debitare lemn pentru constructie

Cu o traditie de peste 10 ani in productia de cherestea de rasinoase si alte elemente de lemn pentru constructii, producem si debitam lemn pentru diverse proiecte conform necesitatilor clientilor nostri.

Rindeluire lemn Bistrita Nasaud

Rindeluim lemn pentru a obtine cherestea, grinzi, capriori, dulapi, sipci pentru astereala, leat, frize, scandura pentru cofraje si tot ce aveti nevoie pentru proiectele dvs. Pentru elemente semifabricate din lemn suntem partenerul perfect!

Asiguram contra cost transportul cherestelei si a materialelor lemnoase oriunde este nevoie, in Bistrita Nasaud sau in localitatile invecinate. Avem flota proprie si utilaje performante pentru incarcare, respectiv descarcare.

Consultanta tehnica

Oferim consultanta de specialitate si sfaturi pentru alegerea produselor din lemn care sa se potriveasca proiectului dumneavoastra. Depozitul nostru de cherestea este adaptat continuu la cerintele clientilor nostri.

Contact Icon
Cherestea constructii Bistrita-Nasaud , scandura clasa A si B, Lemn de foc fag, dulapi, capriori, grinzi, sipca acoperis, leat, frize, cherestea rasinoase, cherestea rindeluita, elemente semifabricate din lemn | Ireldo SRL - Cherestea constructii Bistrita-Nasaud , scandura clasa B Bistrita-Nasaud, Lemn de foc fag Bistrita-Nasaud, Cherestea constructii Bistrita-Nasaud, scandura Bistrita-Nasaud, dulapi Bistrita-Nasaud, capriori Bistrita-Nasaud, grinzi Bistrita-Nasaud, sipca acoperis Bistrita-Nasaud, capriori Bistrita-Nasaud, leat Bistrita-Nasaud, frize Bistrita-Nasaud, cherestea rasinoase Bistrita-Nasaud, cherestea rindeluita Bistrita-Nasaud, elemente semifabricate din lemn Bistrita-Nasaud - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles